0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam buse foruma hoşgeldin iyi vakit geçirirsin inş
Alıntı yapılan: Lunetta - 17 Şubat 2012, 17:28:30Merhabalar Görüldüğü gibi yeni geldim aranıza kitapları okumadım sadece diziyi seyrediyorum.Ona da yeni başladım ama sorun yok hızlıyımdır.. Alıntı yapılan: BushidoBull - 16 Şubat 2012, 19:35:02Herkese merhaba!Burası gerçekten mükemmel bir site, emeği geçen herkese teşekkür ederim Herkese iyi forumlar, iyi eğlenceler hoşgeldiniz arkadaşlar bende sibel iyi forumlarHoşbulduk Sibel Çok memnun oldum, sana da iyi forumlar
Merhabalar Görüldüğü gibi yeni geldim aranıza kitapları okumadım sadece diziyi seyrediyorum.Ona da yeni başladım ama sorun yok hızlıyımdır..
Herkese merhaba!Burası gerçekten mükemmel bir site, emeği geçen herkese teşekkür ederim Herkese iyi forumlar, iyi eğlenceler
Merhabaa arkadaşlarr,ben Buse
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım artık güzel bi forum güzel paylaşımlar herkesin ellerine sağlık
Merhaba yeni üye oldum. Siteyi çok güzel buldum. IAN'ı çok seviyorum , Team Delena diyerek sözümü bitiriyorum !
Alıntı yapılan: apollon - 23 Şubat 2012, 17:10:47merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım artık güzel bi forum güzel paylaşımlar herkesin ellerine sağlık Hoşgeldin